Serie A:n 27. kierroksella Juventus hävisi Napoli 1-2

Comments · 35 Views

Serie A:n Juventuksen ja Napoli välisen ottelun 27. kierros päättyi, jolloin Juventus hävisi 1-2 ja hävisi Napolille. Napoli voitti lopulta 1 voiton viimeisiltä 6 kierrokselta liigassa. Tämä peli päättyi ratkaisevaan voittoon vastustajasta. Juventus valitettavasti hävisi, mutta ero näiden kahden välillä on edelleen erittäin suuri, varsinkin Napoli, joka on kaukana huipulta Inter Milan on 12 pisteen päässä.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi ensimmäisen puoliajan lopussa 42. minuutilla. Napoli Pelipaita nro 77 pukeutunut Khvicha Kvaratskhelia teki kauniin volleyn ja auttoi Napolia siirtymään 1-0 johtoon.

Joukkueet jatkoivat taistelua toisella puoliajalla. Peliajan lyhentyessä Juventus alkoi tuntea painetta ennen maalintekoa. Onneksi he muuttivat paineen myös motivaatioksi ja saivat lopulta maalin 81. minuutilla. Teki maalin. irrottautui haitasta ja tasoitti 1-1. Tämän maalin teki Federico Chiesa, pukeutunut Juventus Pelipaita nro 7, matalalla kaukolaukauksella.Kun kaikki luulivat pelin päättyvän tasapeliin, Napoli teki upean maalin 88. minuutilla. Murskata. Tämä maali oli rangaistuspotkumahdollisuus Victor Osimhenille, mutta Juventuksen maalivahti torjui hänen laukauksensa, mutta maaliin syöksynyt Giacomo Raspadori teki lisälaukauksen ja hänestä tuli Napolin sankari, joka auttoi joukkuetta voittamaan 2-1. voittaa pelin.

Kun Juventus hävisi tämän pelin, pisteero niiden ja ykköseksi sijoittuneen Inter Milanin välillä leveni, mikä mahdollisti Inter Milanin tiukasti ensimmäisen sijan,Jalkapallo pelipaidat kun taas kolmanneksi sijoittuneet AC Milan ja Juventus olivat vain Erolla 1 piste, voidaan sanoa, että Juventus yrittää parhaansa voittaakseen seuraavan pelin.